Ny bok – Du kommer alltid ha Paris

Är väldigt glad över att min nästa bok, Du kommer alltid ha Paris, snart ska gå till tryck. Den här romanen är del tre i min serie om Alma från Majorna i Göteborg. Alltså en uppföljning till Sommarplåga och På andra sidan bron. ”Du kommer alltid ha Paris” finns i butikerna 20 maj.

Sä här beskriver förlaget Rabén & Sjögren boken.

”Alma och Hedvig har tagit studenten och ger sig ut på tågluff genom Europa. Eller ”bildningsresa” som Hedvig kallar det. Hon har gjort en detaljerad resplan som innehåller alltifrån kreddiga konstnärsklubbar till vandringar i gamla författares fotspår. Alma längtar mest till havet. Hon fascineras av de människor de möter som lever mer spontant. Ludde och Smilla, som surfar och dj:ar. Och Tommy, som reser dit vinden för honom.

När Hedvig föreslår att de ska testa vara med andra, uppstår en spricka i relationen. Alma blir ställd och utan att förstå hur det går till blir resan – som skulle föra dem närmare varandra – en källa till tvivel och det som lockar fram deras olikheter. Ska deras kärlek överleva sommaren? Och är det vad Alma egentligen vill?

Du kommer alltid ha Paris skildrar en både lustfylld och uppslitande resa och relation. Det är den tredje och sista boken om Alma, en fristående fortsättning på Sommarplåga och På andra sidan bron.”

Läs mer om ”Du kommer alltid ha Paris” och mina andra böcker här.