En liten medierapport om
Den store konstnären

Februari var en intensiv månad! Min och Emmy Abrahamsons bok Den store konstnären släpptes 1 februari och i samband med releasen gjorde vi en rad intervjuer. Bland annat gästade vi Nyhetsmorgon i TV4 på själva releasedagen. Det var väldigt roligt att få prata om boken och vår udda skrivprocess på distans tillsammans med Anders och Soraya.

Se intervjun i Nyhetsmorgon här.

Jag och Emmy besökte Nyhetsmorgon i TV4 och pratade om Den store konstnären

Den store konstnären har också recenserats på flera håll. Exempelvis av Maria Näslund i Göteborgs-Posten, som bland annat skriver ”Huvudpersonernas skilda uppfattningar om samma händelser och deras fördomar om varandra avslöjas med en oemotståndlig och gärna svart humor. Jag känner igen Abrahamsons drastiska formuleringar, men uppskattar den gemensamma röst hon bildar med Jedvik.”

Recensioner och intervjuer i urval:

Recension GP: ”Den store konstnären” av Emmy Abrahamson och Hanna Jedvik

Recension Alba: ”Handlaget sitter som en smäck”

Intervju NWT: Emmy och Hanna skrev bok ihop utan att träffas

Intervju Skånska dagbladet:
Allt började med en kontaktannons – nu har de en deckarserie ihop

Intervju Österlenmagasinet: En roman blir till – genom ett Facebookinlägg

Intervju P4 Göteborg

Tack också alla fantastiska bloggare och instabookers som har läst och skrivit om #denstorekonstnären Håll utkik för fler inlägg!