Kulturrådet – New Swedish Books

Tidigare i höstas modererade jag samtalet Critic’s choice: Children’s and YA books. Det här var en del av Kulturrådets digitala satsning på i samband med Bokmässan, Gothenburg Book Fair Fellowship – alternative program 2020.

Jag, Lotta Olsson, Malin Nauwerck och Johanna Stenlund om utgivningen för barn och unga 2020.

Jag ledde samtalet och Lotta Olsson, kritiker Dagens Nyheter, Malin Nauwerck kulturskribent, kritiker och litteraturforskare på Svenska barnboksinstitutet, och Johanna Stenlund, som driver @barnensboktips, delade med sig av vilka titlar som de tycker är bland de bästa i årets barn- och ungdomsutgivning. Se samtalet här. 

I magasinet New Swedish Books skrev vi alla fyra om vårt urval av årets bästa böcker för barn och unga. Det här har jag gjort tidigare och då valde jag ut tio av de bästa titlarna våren 2020 och det magasinet kan nu läsa här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *